Wilt u zich aanmelden bij Mondzorg Nieuwegein? Helemaal geweldig! Helaas hanteren wij momenteel een wachtlijst voor nieuwe inschrijvingen, wij proberen u binnen twee maanden op te roepen voor een eerste bezoek.

Online inschrijven

Telefonisch aanmelden

U kunt ook  telefonisch een eerste afspraak maken via het nummer 030-6044021. Het beste kunt u hiervoor op maandag t/m donderdag bellen tussen 08:00-16:00 en op vrijdag tussen 08:00 en 12:00.

Hoe verloopt een eerste bezoek?

Bij uw eerste afspraak wordt er voor u 30 minuten gereserveerd. In die tijd willen wij met u kennis maken en vernemen wij graag uw tandheelkundige wensen en klachten. Ook nemen wij uw algemene gezondheid met u door. Afhankelijk van de staat van uw gebit, en de beschikbaarheid van goede recente röntgenfoto’s kunnen de kosten en de benodigde handelingen afwijken. Globaal gezegd bedragen de kosten tussen €70 en €250 euro voor het intake consult.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Uitstekende zorg
  • Een gemoedelijke sfeer
  • Open en duidelijke communicatie in de Nederlandse, Duitse of Engelse taal
  • Tandheelkundige zorg en materialen naar laatste kennis en kunde
  • Vanaf 250 euro worden er standaard begrotingen mee gegeven, maar u kunt voor iedere behandeling vragen om een begroting

Privacyregeling en geheimhouding

Patienten informatie wordt niet aan derden doorgestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met medeweten van de de patient. Informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve voor een verwijzing naar specialist of huisarts (uiteraard in overleg met u).