Behandelingen

Mondzorg Nieuwegein streeft naar de beste mogelijke zorg voor uw gebit. We helpen u om uw tandvlees en tanden in perfecte conditie te krijgen en te behouden. We werken met moderne behandeltechnieken en de nieuwste apparatuur. Van trauma’s tot uiterste complexe esthetische behandelingen, u kunt bij ons met een gerust hart plaatsnemen op de stoel.

Gezonde tanden en kiezen

Het voornaamste doel bij ons is het voorkomen van problemen. Voorkomen is beter dan genezen en behandelingen bij ons zijn hierop gericht. Zo kijken we bij elke controle wat de conditie van het tandvlees is en geven we deze zelfs een cijfer. Verder hebben wij mondhygiënisten en preventie assistenten die uw gebit professioneel kunnen reinigen. Zij verwijderen tandplaque, tandsteen en helpen het gebit verder te versterken met fluoride en/of  te verfraaien door bijvoorbeeld te polijsten.

Behandel mogelijkheden

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle tandheelkundige behandelingen. De meeste behandelingen voeren wij zelf uit maar het komt ook wel eens voor dat wij u verwijzen voor specialistische behandelingen. Wij houden altijd zelf het uiteindelijke zorgdoel in de gaten en begeleiden het hele traject. Zo heeft u altijd 1 centraal aanspreekpunt met iedere behandeling. De volgende behandelingen zijn o.a. mogelijk:

  • Het vervangen van donkere of verkleurde vullingen
  • Tanden of kiezen lichter maken door middel van bleken en/of reinigen
  • Ontbrekende tanden/kiezen opvullen met implantaten, bruggen of uitneembare voorzieningen
  • Keramische restauraties, de allernieuwste en modernste behandeltechnieken worden gebruikt voor een perfect eindresultaat. We werken samen met de beste tandtechniekers van Nederland voor een optimaal eindresultaat.

U kunt altijd contact opnemen mocht u een specifieke zorgvraag hebben.

 

Naast alle informatie op deze website heeft het Ivoren Kruis ook veel nuttige informatie over het gebit, hetzij wel wat onhandig in allemaal aparte folders / PDF bestanden.