Beste patiënten van Mondzorg Nieuwegein

Het Coronavirus (COVID-19) zorgt in Nederland voor een ongekende crisis. Met pijn in ons hart delen wij u mede dat Mondzorg Nieuwegein haar bedrijfsvoering hierdoor niet meer kan uitoefenen zoals u van ons bent gewend.

In de persconferentie van 15-03-2020 werd scholen, horeca en diverse plekken waar mensen samen komen sluiting opgelegd. Wij volgen het advies van onze beroepsgroep onze reguliere bedrijfsvoering te staken. Door de snelle toename van geïnfecteerde COVID-19 mensen, al dan niet met klachten, hebben wij niet de middelen om een gegarandeerd veilige omgeving te behouden voor u en ons. U kunt zich voorstellen dat bij onze werkzaamheden het risico op verspreiden van het virus aanzienlijk is.

De praktijk zal nu worden gesloten tot 28 april, uw afspraak is hierbij vervallen. U wordt nadrukkelijk verzocht niet de praktijk te bezoeken tenzij u door ons anders bent geïnstrueerd. Wij zullen zo snel mogelijk met u contact opnemen indien onze bedrijfsvoering weer hervat kan worden.

Voor tandheelkundige spoedgevallen zijn wij telefonisch (030 – 6044021) bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen naar info@mondzorgnieuwegein.nl. Wij zullen nog wel door ons beoordeelde spoedgevallen behandelen.

Mochten de klachten niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u bellen met de algemene spoeddienst: 0900-8602

Patiënten met afspraken, die door ons beoordeeld zijn als mogelijk noodzakelijke behandelingen, die niet kunnen wachten, zullen door ons worden gecontacteerd. In overleg zal dan een afspraak worden ingepland, of worden besloten tot uitstel.

Wij hopen op een spoedige verbetering van de situatie, zodat wij u weer als voorheen van dienst kunnen zijn. Op onze website zullen we u verder op de hoogte houden.

Met vriendelijke groet

Team Mondzorg Nieuwegein