Beste patiënten/collega’s/lieve vrienden,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan; voor mij is de tijd van gaan aangebroken!  Op 1 maart 1980 begon ik op de Almalaan 10, Nieuwegein mijn tandartspraktijk in het oude Jutphaas. Samen met veel meewerkende collega’s en assistenten heb ik hier bijna 40 jaar met veel plezier gewerkt, het was mijn “2e thuis” waar ik vele “vrienden” ontving!

Inmiddels geniet ik al een aantal jaren van mijn AOW en wil ik het nu wat rustiger aan doen en me niet meer zo druk hoeven maken over alle nieuwe regels en wetten in ons vak.

Tandartsen Katja v.d. Kley – v. Geffen en Sjoerd van Heijst, die beide al vele jaren bij mij werkzaam zijn, hebben aangegeven graag deze praktijk over te nemen. De onderhandelingen zijn afgerond en vanaf 01-01-2018 zijn zij de nieuwe eigenaren. Van deze overdracht zult u waarschijnlijk weinig merken: personeel-telefoon-adres alles blijft bij het oude, alleen ik verdwijn van het toneel.

Ik ga overigens niet “achter de geraniums zitten”. Sinds september jl. werk ik al 1 dag in de week voor OMNIOS, dat is een organisatie die mondzorg biedt voor ouderen in verzorgingshuizen (denk aan mensen in een rolstoel, bedlegerig, Alzheimer etc.) in Utrecht, Gelderland en Overijssel. Mijn vaste locatie is het Voorhoevehuis op het Kanaleneiland-Utrecht.

Om persoonlijk afscheid te kunnen nemen en de rest van het team te ontmoeten nodigen wij u uit op zaterdag 16 december a.s. van 15.00 – 17.00 in Boerderij de Middenhof, Duetlaan 1-3, 3438 TA Nieuwegein.

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking de afgelopen jaren! Mijn opvolgers willen graag nog jaren op deze ingeslagen weg voortgaan.

Ik wens iedereen het allerbeste!

Met vriendelijke groet, Jack Minderaa

Geachte heer/mevrouw,

Van uw tandarts Jack Minderaa heeft u inmiddels vernomen dat hij zijn praktijk per 31 december 2017 zal gaan beëindigen. Misschien weet u nog niet dat wij met veel genoegen zijn praktijk gaan voortzetten op het bekende adres, Almalaan 10 te Nieuwegein.

Wie zijn wij?

Katja van der Kley- van Geffen is in 2004 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2005 werkzaam als tandarts in deze praktijk, waardoor u haar mogelijk al kent als (uw) tandarts. Zij zal op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag aanwezig zijn.

Sjoerd van Heijst is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Groningen en is in 2012 het team komen versterken. Hij zal nu full-time gaan werken in onze praktijk en zal dus van maandag tot en met vrijdag aanwezig zijn.

Wat zal er veranderen?

De praktijk krijgt een nieuwe naam. De bij u bekende naam tandartsenpraktijk Jutphaas zal nu MONDZORG NIEUWEGEIN gaan heten. De praktijk is al sinds 37 jaar een middelgrote praktijk voor algemene tandheelkunde en dat blijft zo. Bij ons werken 3 tandartsen, 2 mondhygiënistes, 1 paro-preventie assistente, 1 preventie assistente, 1 allround assistente en 1 stoelassistente. Ons team zal versterking krijgen van een nieuwe (preventie) assistente Danielle van Buuren.

Tandarts Nathan Picauly zal iedere week nog op de vrijdag aanwezig zijn.

De telefonische bereikbaarheid zal verbeteren, zodat u een groot gedeelte van de kantooruren contact met ons kunt opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00-16:00 uur. Tussen 12:00-13:00 uur hebben wij pauze en zult u het antwoordapparaat krijgen. Met spoed kunt u ons altijd bereiken op ons spoednummer, dat u ook op het antwoordapparaat hoort.

Openingstijden:

Maandag:         08:00-17:00 uur
Dinsdag:           08:00-17:00 uur
Woensdag:       07:00-17:00 uur
Donderdag:      08:00-17:00 uur
Vrijdag:             08:00-17:00 uur

Wat moet u doen?

U hoeft niets te doen! Uw gegevens blijven op dezelfde vertrouwde locatie en uw afspraken en behandelingen blijven in 2018 gewoon doorgaan.

Voor meer informatie kunt u op onze website kijken: www.mondzorgnieuwegein.nl

Met vriendelijke groeten,

Sjoerd van Heijst
Katja van der Kley- van Geffen