Per 1 maart 2023 zijn wij op zoek naar een (Paro) preventie assistent(e). We zijn onlangs verhuisd naar een nieuw pand op de Mondriaanlaan 9 te Nieuwegein en daar hebben we extra ruimte beschikbaar. Dit pand staat in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid.

Ons team bestaat uit drie tandartsen, een mondhygiënist, twee Paro-preventie assistenten en vier assistenten. Wij zijn geen keten, maar een klein en gezellig team. Wij geloven namelijk dat uitstekende zorg hand in hand gaat met persoonlijke aandacht. Onze praktijk levert al meer dan 43 jaar tandheelkundige zorg aan de bewoners van Nieuwegein en omstreken. Uitstekende zorg combineren wij met een gemoedelijke sfeer met als doel dat iedereen met een glimlach onze praktijk verlaat.

De praktijk is gezellig, professioneel en volgens de laatste richtlijnen en wetgeving ingericht.

Functie eisen
Je bent een (paro) preventie assistent(e) met een professionele, patiëntvriendelijke instelling. Je vindt het leuk om patiënten te motiveren en de zelfzorg te verbeteren. Als (paro) preventie assistent(e) verzorg je de (paro) nazorg en behandel je patiënten met PPS 1 en PPS 2. Er is zeker ruimte om zelf te verdoven of sealen indien je dit graag wilt, hiervoor kunnen wij ook een opleiding aanbieden als je deze nog niet hebt gevolgd.

Heb je nog een studieovereenkomst met jouw huidige werkgever dan willen wij deze in overleg overnemen.

Ben je enthousiast geworden en lijkt het jou wat om ons team te versterken? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief op naar ons mailadres en hopelijk zien we je dan in onze praktijk!!

Wat wij bieden
We hebben als doel om professionele en hoogwaardige zorg te leveren aan iedereen die onze praktijk binnenkomt. We werken graag met elkaar samen en gaan voor goed resultaat op lange termijn. Een heel belangrijk punt vinden wij dat jij je goed op je plek voelt bij ons en dat je met plezier komt werken!

Mocht je extra opleidingen willen volgen dan denken we graag met je mee en er is bij ons altijd plek om te groeien.

We kunnen jou circa 16-36 bieden maar alles kan in overleg. Het liefst wel op een vrijdag maar andere dagen is zeker nog mee te schuiven.

Arbeidsvoorwaarden

– Dagen in overleg (behalve de vrijdag)
– Salaris in overleg
– Arbeidsomstandigheden volgens KNMT AVR

Secundaire arbeidsvoorwaarden

-Pensioen
-Vakantiegeld
-Reiskostenvergoeding